Új jelszó kérése

Hírek

2008.05.27
Csodálatos csokoládé-fondue


Ez a  termék azoknak készült, akik a mindennapok gyors ritmusában sem akarnak lemondani egy finom, ám egyébként nehezen elkészíthető finomságról, a csokifondüről.


A francia Aux Anysetiers du Roy felismerte ezt a szükségletet és könnyen, gyorsan - pár perc alatt - elkészíthető termékkel lepte meg a csokirajongókat. A csokoládékrémet kőedénybe töltötték, mert a kőedény jobban tartja a meleget, mint az üvegpoharak, így hosszabb ideig marad meleg. Ha véletlenül nem fogy el egyszerre a teljes mennyiség, a maradék bármikor újra felmelegíthető, és ismét fogyasztható.


Az elkészítéshez nincs szükség drága berendezésekre, különleges eszközökre. Egyszerűen forró vízfürdőbe állítva, vagy mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton, időnként megkevergetve kell felmelegíteni, és pár perc múlva már fogyasztható is.


Kóstolja meg kekszekkel, piskótafalatokkal, friss vagy aszalt gyümölcsökkel, de akár olajos magvakkal is! Különböző gyümölcsökkel élvezhető a hideg - meleg, az édes - savanyú ízhatások különleges kontrasztja. 


Az étcsokoládé változatok kakaótartalma 70 %. Az ízesített termékek természetes aromát tartalmaznak. Egy pohárka csokifondü gazdaságos, 200 g tartalmával 3-4 személy részére is elegendő.