Hírek

2008.05.27
Csodálatos csokoládé-fondue


Ez a  termék azoknak készült, akik a mindennapok gyors ritmusában sem akarnak lemondani egy finom, ám egyébként nehezen elkészíthető finomságról, a csokifondüről.


A francia Aux Anysetiers du Roy felismerte ezt a szükségletet és könnyen, gyorsan - pár perc alatt - elkészíthető termékkel lepte meg a csokirajongókat. A csokoládékrémet kőedénybe töltötték, mert a kőedény jobban tartja a meleget, mint az üvegpoharak, így a csoki hosszabb ideig marad meleg. Ha véletlenül nem fogy el egyszerre a teljes mennyiség, a maradék bármikor újra felmelegíthető, és ismét fogyasztható.


Az elkészítéshez nincs szükség drága berendezésekre, különleges eszközökre. A poharat egyszerűen forró vízfürdőbe állítva, vagy mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton, a csokit időnként megkevergetve kell felmelegíteni, és pár perc múlva már fogyasztható is.


Kóstolja meg kekszekkel, piskótafalatokkal, friss vagy aszalt gyümölcsökkel, vagy akár olajos magvakkal is! Különböző gyümölcsökkel élvezhető a hideg - meleg, az édes - savanyú ízhatások különleges kontrasztja. 


Az étcsokoládé változatok kakaótartalma 70 %. Az ízesített termékek természetes aromát tartalmaznak. Egy pohárka csokifondü gazdaságos, 200 g tartalmával 3-4 személy részére is elegendő.