Termék részletekPhilips Senseo Latte Select kávéfőző

Philips Senseo Latte Select kávéfőző

Termék ára
59 900 Ft
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Philips Senseo Latte Select kávéfőző

 

Típus:

- HD 7854/60 (Latte)

 

   

  A SENSEO® Latte Select kávéfőzővel ízletes kávéspecialitásokat készíthet friss, habosított tejjel.
  Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy mit szeretne készíteni: cappuccinot,  latte macchiatot, café lattet vagy hagyományos fekete SENSEO® kávét.
  A termék tulajdonságai

  A SENSEO® Latte Select kávéfőző nem csupán a gazdag és harmonikus ízvilágot biztosít kávéihoz, de a kávé, a víz és a tej tökéletes arányáról is gondoskodik, amikor Ön egy ízletes cappuccino, egy latte macchiato vagy café latte elkészítésére vágyik.

   

   

   

   

  A kivehető frisstej-tartálynak köszönhetően a készülék gyorsan utántölthető, tisztítása pedig egyszerű

   

   

   

   

  A SENSEO® Latte Select kávéfőző automatikus habosító rendszere lehetővé teszi a frissen habosított tej és a vastag tejhabréteg kialakítását a tejes kávéspecialitások elkészítésekor.

   

   

   

   

  Az Egyszerű tisztítás funkció használatával egyszerűen és kényelmesen eltávolítható a készülékben maradt tej. Emellett jelzi, ha tisztítás vagy vízkőmentesítés szükséges.

   

   

   

   

  A SENSEO® Latte Select kávéfőző dupla fűtőrendszere lehetővé teszi az Ön számára, hogy a kávéval együtt melegíthesse a tejet is. Ennek köszönhetően megrövidül az elkészítési idő, így Ön hamarabb élvezheti az ízletes kávéspecialitásokat.

  Gyártó
  Philips

  Vélemények a termékről
  Átlagos értékelés
  1
  Andai György
  2012.10.12 10:40
  a készülék egyszerűen csodálatos -- bár az ára még kicsit borsos :-) a forgalmazó meg nem csupán remek kereskedő, de segítőkész, empatikus.