Termék részletek



Senseo vízkőmentesítő

Senseo vízkőmentesítő

Termék ára
3 150 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Philips Senseo Vízkőmentesítő


Tartalom:

HD7011 - 4 csomag (4 x 50 g) vízkőtelenítő por
100 % citromsav

 

Bármely típusú Senseo kávéfőző vízkőmentesítésére alkalmas készítmény

 

A doboz tartalma alapgépek és Latte Select esetében 4, New Generation, Quadrante és Viva Café kávéfőzők esetében 2 vízkőmentesítési eljárásra elegendő.

A termék tulajdonságai

A SENSEO® vízkőmentesítő eltávolítja a vízkőlerakódást a SENSEO® kávéfőző gépből, hogy maradéktalanul érvényesüljön a SENSEO® kávé friss íze. A rendszeres vízkőmentesítés meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát.

 

Szenzációs kávé

Egyenletes eredmény: rendszeres vízkőmentesítéssel megelőzhető, hogy a lerakódott vízkő hátrányosan befolyásolja a hőmérsékletet, a lefolyt kávé mennyiségét és ízét

 

Tökéletes kényelem

Kimondottan a SENSEO®-hoz fejlesztve: a citromsav jobban eltávolítja a vízkőlerakódásokat, és nem károsítja a gépet

Vízkőmentesítő minden SENSEO® géphez

A vízkőmentesítés fontos része a Senseo készülékek karbantartásának. Legalább három havonta egyszer, de akár évente hat alkalommal is elvégezheti a vízkőmentesítést. A Senseo készülék vízkőmentesítése biztosítja a maximális csészetérfogatot; a kávé maximális hőmérsékletét; halkabbá teszi a készülék működését, valamint biztonságos működést garantálva meghosszabbítja a Senseo élettartamát.

A vízkőmentesítés hozzávetőlegesen egy órát igénybe vevő folyamatát lehetőleg ne szakítsa meg.

Kizárólag citromsav alapú vízkőmentesítő használható. Más vízkőmentesítők, beleértve a beleértve az ecetet, károsíthatják a készüléket, vagy nem távolítják el megfelelően a vízkövet. Abban az esetben, ha a műveletet nem megfelelő módon hajtja végre, előfordulhat, hogy vízkőmaradék marad a készülékben. Ez megkönnyíti a további vízkő lerakódásának lehetőségét, tartós és helyrehozhatatlan károsodást okozva a készülékben. A Senseo készülék megfelelő vízkőmentesítéséhez tekintse meg a használati utasításokat.

Figyelmesen olvassa el a kávéfőző használati utasításában foglaltakat is!

Gyártó
Philips

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!